Nieuwe activiteit voor (jong) volwassenen

De ideale indoor plek voor je groepsuitje. Bijvoorbeeld: bedrijfsfeesten, vriendengroepen en teamfeesten. De nieuwe hal is voor de helft gevuld met Nederlands grootste activiteiten springkussen. Hier worden in teamverband spellen gespeeld.

De ideale indoor plek voor je groepsuitje

Vrienden, collega’s of familieleden kunnen hun krachten meten, want een klimwand van wel 5 meter hoog daagt de klimmer uit, zijn spierbundels te tonen. Ook de evenwichtsbalk, die in het springkussen is verwerkt, vraagt de nodige behendigheid. Wie ontwijkt de grote ballen van zijn tegenstander het best en blijft het langste staan? En hoe heerlijk is het om, weer net als vroeger, in een enorme ballenbak te duiken? Uiteraard is ook hier een competitie element aan verbonden. Wie wordt uiteindelijk het winnende team?

Bedrijfsfeesten, vriendengroepen en teamfeesten

Een teamleider zal de sportieve middag/avond begeleiden. Kortom, ideale sportieve entertainment op de boer. Het ontgaat je overigens niet dat je ‘op de boer’ bent, want het boerenthema is verweven in alle hoeken van de hal.

Inclusief horeca

Uiteraard kan er na gedane arbeid gedronken en gegeten worden in het bijbehorende horecazaaltje. Dit zaaltje heeft de oude boerderijnaam ’t Hilderink gekregen. De oude varkensschuren hebben plaatsgemaakt voor de nieuwe hal.

  • Reserveren verplicht; Wij werken op afspraak, gasten moeten van tevoren reserveren en vermelden dat ze gebruik willen maken van de nieuwe activiteit “wip d’r es uut.”
  • Minimaal 8 personen; De minimale groepsgrote voor deze activiteit is 8 personen.

Prijzen 2024

Spel Wip d’r es uut : € 17,50 p.p. (vanaf 8 personen mogelijk)

Drank los te bestellen (prijslijst ’t Hilderink)


Dranken arrangement: € 21,00 p.p*. ( na 20:00 uur alleen mogelijk vanaf 30 personen).

  • Max 3uur onbeperkt drank
  • Plak cake+ koffie/ thee

*Prijs is exclusief spel Wip d’r es uut.


Eten vanaf 8 personen:

Broodje kroket/frikandel: € 4,00 p.p.

Broodjes bar: € 15,00 p.p.

Schnitzel menu: € 15,00 p.p.


Warme Buffetten (vanaf 10 personen te boeken)

Al mogelijk vanaf € — p.p. informeer voor de verschillende buffetten.